VERNISSAGE!! SPIRIT OF THE BRUSH! 4 oktober kl. 19.00!

Fantasihuset och Konstbar har nöjet att tillsammans presentera ny konst av Anthony Mills och Harvey Cropper.

När? Måndag den 4 oktober 2010 kl 19:00
Var? Fantasihuset Vanadisvägen 29 113 23 Stockholm
tel 08-30 95 88, 070-307 34 32


ANTHONY MILLS är en klassiskt skolad artist och konstnär som har hunnit med   mycket under sin karriär. Utöver världsomspännande turnéer med bland annat Harry Belafontes All-Star Band har han själv gett ut över 30 undergroundalbum samt haft otaliga konstutställningar. Hans röst går även att höra på album av Krs-One, Dead Prez, Amy Winehouse, Leela James och Maxi Priest. Mills ledstjärna är att ge sin publik en så total upplevelse som möjligt. Alla sinnen ska involveras vilket tydligt sätter sin prägel på allt Mills företar sig; vare sig det är musik, mat eller måleri.

Under kvällen visas även konst av HARVEY CROPPER. Harvey kommer ursprungligen från USA och föddes i New York 1931. Han växte upp i Harlem påverkad av grannar som Joe Louis och Duke Ellington. Harveys konst och livsstil är också inspirerad av zenbuddism och under ett år studerade han zen och måleri vid Jorin Ji-templet i Japan.

Old fight konstbarOM KONSTBAR:
Konstbar arbetar nära unga konstnärer för att tidigt fånga upp nya trender och spännande förmågor. Idén är enkel. Konstbar säljer signerade, limiterade digitaltryck av unga konstuppkomlingar. Sortimentet är brett, från färgstarkt, poppigt till lugnt och sobert. Vi är unika i att kunna erbjuda bra samtidskonst i ett prisläge som passar de flesta. All vår konst presenteras på konstbars hemsida www.konstbar.com

Välkomna till en spännande kväll!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.