Work in progress fortsätter

_DSC8082

Vi fortsätter vår work in progress, forstsätter att hålla öppet och jobbar nu med hur vi går vidare i vårt samarbete för att lyfta kvinnliga musiker, designer, konstnärer och andra artister och samtidigt fortsätta göra bra saker. Vi pratar självkänsla, lönsamhet, nätverkande, spridning och att samtidigt ha roligt. Stick inom galleriet i veckan, öppet 12-18 må-fre, lö-sö 12-16, övriga tider har vi inte spikat än förutom extra öppet till kl. 20 under First Friday Hopping. Heller inte spikat innehåll eftersom vi kör vidare på work in progress och jobbar på att utveckla samarbete med sponsorer och andra samverkanpartners.

Redan nu erbjuder vi på Galleri Duerr förutom atmosfär, leenden och spännande samtal:
refos remake kollektion (dam, herr, barn och lite annat). Köp även refos barnklädespaket för 195 kr/st så delas de ut till behövande via barnavårdscentraler. Lämna in dragkedjor, läder, knappar, gamla smycken och låt refo ge de nytt liv. Vi tar även emot hela rena kläder i gott skick gärna med fokus på herrskjortar och klänningar.
– vi satsar på musik och säljer även dryck med knäckesnacks till.
– vi har de sista tio actionpaintingmålningarna i Magdalena Borkowskas serie “Embracing The Wholeness” (övriga är redan i privat ägo).
-Vi har en öppen scen helt unplugged i en lokal med bra akustik (5 m i tak) där artister kan ta med egna instrument (akustisk gitarr finns just denna veckan…än så länge vi jobbar på saken och kikar efter lokal där vi även kan köra på lite mer med musiken måste ju kunna spela trummor också).

Vi hyr ut mobila arbetsplatser och konferenslokaler på övervåningen för 2000 kr under mars månad (ordinarie 3200 kr/månad). Tack till alla er som var med och gjorde denna helg tiil vad den blev: Superentreprenören Liselotte Norén, Jam Stockholm, Musikskolan Lilla akademin och artister som VildirHeart, Leah Harris & Yen Ting Lo, Linda Hamfors och alla refo designers. Deborah Duerr samt Lotte Johansson som talade om ungas självkänsla Fler bilder/filmer kommer i veckan från vår helg.
Facebook

_DSC8099

_DSC8109

IMG_1185

_DSC8169

_DSC8038

_DSC8175

_DSC8180

_DSC8069
IMG_1157

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.