Världen är full av kvinnligt jam!

Elenora Butterflies

När starka kvinnor kommer tillsammans händer det något. När starka kvinnor börjar stötta och lyfta fram varandra händer ännu mer. När driftiga kvinnor börjar hjälpa andra kvinnor fram händer definitivt saker. Det är precis det vi gör här på Galleri Duerr. Vi vill så frön för att sedan låta tusen blommor blomma. Vi vill stråla ikapp så ingen skugga tillåts skymma. För att det här är så härligt att nu manliga musiker börjat undra om det inte finns något sådant här för de också. Det finns ett gammalt talesätt som säger att bakom varje framgångsrik man står en kvinna, varför skulle inte det omvända gälla, även om det kanske inte är lika vanligt eller beror det kanske på hur man ser det. Kärlek och kultur är livets essens, passion och drivkraft, det bara är så. Lirar man så gör man, det är det som är tricket.  Att lyfta varandra istället för att konkurrera. Att kombinera istället för att separera. Att komplettera utan att regera. Det är väl klart att ni män är välkomna men just första torsdagen i varje månad är det kvinnorna som bjuder in till jam.

Under work in progress är inget egentligen riktigt färdigt förrän kvällen är över och inte ens då. Första torsdagen varje månad kl. 16-22 kör vi. Den 3 april gästar Eleonora Butterflies och hennes gitarr Galleri Duerr och bjuder sedan in till jam. Refo remake designers med Liselotte Norén är på plats med sin alternativa catwalk och Magdalena Borkowska med sina färgstarka målningar. Vad som mer händer ligger ännu i framtiden. Häng här på vårt Facebookevent så får du med dig allt, här hittar du också bilderna, filmerna och historien bakom, om att vända motgångar till passion och styrkan som kommer i det.

Sharing is caring!
Vi tackar alla er som följer och delar med er av oss via olika sociala media.

3 april. kl.16-22

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.