Vem ska jag tro på

“Inga andra än unga bör vara ungas språkrör med kommunens tjänstepersoner och politiker. Ungdomsrådets viktigaste uppgift är därför att vara länken mellan unga och politiker.” Men unga behöver reella verktyg och förebilder som stöttar när politiker, skola,  media, marknadskrafter, etc mer än någonsin lockar med sina perspektiv. Gästar oss gör:

MOBILESTORIES 

Nominerade till årets tidning / årets idé. Mobile Stories hjälper med sin nya mediekanal unga att ta större ansvar i samhällsdebatten genom att praktisera och lära grundläggande kunskaper om journalistik. Dom tillhandahåller också ett kit för publicering.

Tillsammans samtalar vi och landar i en artikel som omarbetad kanske blir till ett politiskt förslag, kanske t o m fler.  Vilken fråga brinner du för?

CONVERSATIONS
UPCOMING EXHIBITIONS

Mobila Galleri Duerr tar avstamp i bilden, bjuder in unga och olika ledarskapsprofiler i samtal om olika samhällsutmaningar. Vi vill finnas där du finns. Vill du?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.